Невероятната история на  Цветелина Караганева остави без думи водещия на

...
Невероятната история на  Цветелина Караганева остави без думи водещия на
Коментари Харесай

Невероятна история в Стани богат. Билалов остана без думи

Невероятната история на  Цветелина Караганева остави без думи водещия на „ Стани богат ” Михаил Билалов. Експертът във компания за телекомуникации изуми обичания артист със смелата си постъпка отпреди години. Оказа се, че тя е скочила от 5000 метра с парашут, без даже да е готова или да има някаква визия какво значи това.

Видимо заинтересован, Михаил Билалов изиска да разбере по какъв начин Цветелина се е решила на сходна стъпка.
-->
„ Буквално за ден се случи, само че в този момент в случай че би трябвало да го направя, ще ми бъде доста мъчно. Преди скока нямах безусловно никаква подготовка. Видяхме се напълно инцидентно и аз бях с компаньон, когато го направих “, призна Цвети по БТВ, съобщи petel.bg.

Оказа се, че въпросният компаньон на Цвети е бил Димитър Колев, с който не се е познавала, само че след години той става неин брачен партньор.

Митко поддържа в студиото своята обичана, която проработи небрежно 1000 лв. с правилни отговори и на следващия ден ще опита да усили сумата.

При последния си отговор Цвети позна, че терминът дузпа във футбола на български е заимстван от френския език. Тогава водещият се пошегува, че за една жена не е прелестно, като и бият дузпата. В този миг пък прозвуча сигналът за края на днешното предаване и Михаил Билалов изпъкна с крилата фраза: Биха ни дузпата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР